ОСТАННІ НОВИНИ

Через складні погодні умови обмежено рух транспорту на кількох трасах

|

Управлінням державтоінспекції ГУ МВС України у Львівській області прийнято рішення з 10.00 год. 24 грудня обмежити рух пасажирського та великовагового транспорту на автодорогах Київ – Чоп, Львів – Шегині, Львів –Краківець. Такі обмеження пов’язані з ускладненими погодними умовами.

За інформацією МНС України та Львівського регіонального центру з гідрометеорології у зв’язку з проходженням активних атмосферних фронтів на території Львівщини впродовж 24 грудня 2012 року очікується ускладнення погодних умов: опади у вигляді снігу, який переходитиме в мокрий сніг з дощем, надалі в дощ. Місцями тумани, ожеледь, на дорогах слизько – ожеледиця.

Головне управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської обласної державної адміністрації звертається до водіїв з проханням бути уважними під час руху по дорогах області та за наявної можливості утриматися від поїздок.

«Шановні водії, зважайте на погодні умови та будьте максимально обережні на автошляхах, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху», – застерігають в ГУ МНС у Львівській області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *