ОСТАННІ НОВИНИ

У владі – новий баланс сил, вважає експерт

|

Велика кількість нових облич в новопризначеному уряді свідчить про новий формат балансу сил в українській владі. Про це у коментарі ТСН сказав політолог Володимир Фесенко. “Три стовпи: сім`я і Арбузов як стажер і наступник Азарова, а також група Фірташа в обличчі Бойка і група Ахметова в обличчі Вілкула”, – переконаний експерт.

Крім того, за словами Фесенка, в реорганізації міністерств і відомств теж прослідковується така ж тенденція. А після призначення Сергія Арбузова першим віце-прем`єр-міністром очевидних кандидатур на посаду голови Нацбанку експерт поки що не бачить. “Є варіанти. Це може бути перший заступник (хоча б як тимчасово виконуючий обов`язки). Можливий варіант із Колобовим. Або третій варіант – сюрприз, якесь невідоме прізвище, хтось із банківських менеджерів, близьких до сім`ї. Не варто забувати, що утворено нове відомство, яке очолив Клименко”, – зазначив Фесенко.

Нагадаємо, сьогодні, 24 грудня, президент Віктор Янукович призначив новий Кабмін, у якому, зокрема, першим віце-прем`єром призначено Сергія Арбузова. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *