ОСТАННІ НОВИНИ

FEMEN голяка закликали доламати Хюндаї

|

Активістки руху FEMEN влаштували акцію протесту на столичному вокзалі. Таким чином вони висловили невдоволення частими поломками південно-корейських поїздів Hundai. Про це УНН повідомили у прес-службі руху.

Активістки запропонували уряду України остаточно доламати поїзди закордонного виробництва, а кошти, виручені від вторинної переробки рухомих складів направити на розвиток вітчизняного вагонобудування.

“А от отримані відкати з закупівлі 10 поїздів – добровільно здати на новорічні подарунки в дитячі будинки країни”, – пропонують у русі.

На думку міжнародного руху, корейський поїзд став символом провалу проекту “Євро-2012” в Україні, про неминучість якого “так довго говорили” FEMEN.

Нагадаємо, що з початком зими і морозів корейські поїзди часто ламалися в дорозі, що спричиняло дискомофрт для пасажирів, а також викликало затримки у русі поїздів.

У свою чергу компанія Hyundai принесла вибачення за завдані українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами власного виробництва та вже розпочала роботи з ліквідації несправностей, які у першу чергу пов’язані зі складними зимовими погодними умовами.

Зокрема, як зазначається у листах, вже впроваджено програму підготовки поїздів Hyundai до зимових умов та упродовж останніх двох днів було скорочено кількість несправностей.

Також Hyundai наразі збільшує кількість фахівців: лише на цьому тижні сім спеціалістів приєднаються до команди технічного обслуговування компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *