ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович взяв паузу у формуванні уряду

|

Боротьба за посади в новому уряді набула достатньо гострого характеру, тому президент Віктор Янукович вирішив взяти паузу. Про це в ефірі телеканалу ТВі сказав голова правління Центру прикладних політичних досліджень “Пента” Володимир Фесенко.

“Я нагадаю, що президент дуже часто не поспішає в кадрових рішеннях. Він, можливо, любить навіть брати певні паузи”, – зазначив експерт.

За його словами, коли в оточенні Януковича мають місце серйозні суперечки, коли немає єдиних узгоджених позицій, й боротьба за розподіл місць в уряді набуває достатньо гострого характеру, то президент просто чекає.

“Плюс, хтозна, дійсно, якщо він із тих чи інших причин зараз не готовий підписати указ, відповідно, відбудеться пауза. Але я думаю, що, можливо, якраз у цей час указ і буде підписано”, – припустив Фесенко.

“Я також думаю, що наступного тижня цей указ обов`язково буде у складі Кабміну”, – додав політолог.

Нагадаємо, уперше в історії України прем`єром двічі поспіль обрали одну й ту ж людину. У четвер, 13 грудня, Верховна Рада дала згоду на призначення головою уряду  65-річного Миколи Азарова. “За” проголосували 252 депутати.

Gazeta.ua 

PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *