ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий заманює до співпраці корейців

|

Сьогодні, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Кім Ин-Цжун. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На зустрічі йшлося про особливості розвитку туризму, можливі напрямки співпраці у сфері ІТ-технологій, зокрема, про створення науково-дослідного центру компанії «Самсунг електронікс» з Львівською політехнікою, залучення нових малобюджетних авіаперевізників та розвиток бюджетних авіаліній Україна – Корея.

Окрім того розглядали також можливість облаштування комп’ютерного класу компанією «Самсунг» у одній із львівських шкіл, та перспективи розвитку співпраці. Також під час зустрічі обговорено питання промоції туристичного трикутника «Прага – Краків – Львів» для жителів Кореї.

«Я втретє у Львові. Хочу привітати вас з успішним проведенням Євро-2012. Приємно, що Львів постійно змінюється. Ваше місто має велику кількість скарбів», – відзначив Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Кім Ин-Цжун.

Фото: прес-служба Львівської міської ради 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *