ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь Львівщини отримала подарунок до Дня святого Миколая

|

День Святого Миколая близько 250 представників активної молоді Львівщини зустріли разом на молодіжній забаві “На здоров’я”, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Представників молодіжних громадських організацій, органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів, а також усіх бажаючих, які безкоштовно отримали запрошення на вечірку в управлінні з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації, своїми виступами розважали популярні українські виконавці Олеся Киричук та Владіслав Левицький, гурт «Шоколадка» та КВН-команда “Коліжанки”. Наприкінці вечора присутніх глядачів здивували фешн-показом хутра моделі із агенції “Shchasluvi models”, бармен-шоу, а також гімнастки від caramelstudio.

Особливістю вечірки на “На здоров’я” стала повна заборона на вживання спиртних напоїв до і під час заходу. При вході на вечірку працівники молодіжного управління перевіряли алкотестером усіх відвідувачів на вміст алкоголю. У клубі усіх безкоштовно частували молоком, йогуртом та безалкогольними молочними коктейлями.

Метою заходу було популяризувати здоровий спосіб життя та показати, що молодь може розважатися тверезо.

Символічний подарунок для молоді Львівщини – молодіжну забаву “На здоров’я” у клубі “Picasso” організувало управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації у партнерстві із журналом “RIA”.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *