ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь Львівщини збереться на “Галицькому авангарді”

|

Сьогодні, 21 грудня, управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації спільно з рядом молодіжних громадських організацій проведе молодіжну зустріч “Галицький авангард”, під час якої буде підбито підсумки реалізації молодіжної політики у році, що минає. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації.

На зустріч, яка відбуватиметься у стінах Українського католицького університету, запрошено понад 80 лідерів молодіжних та дитячих громадських організацій, що представлятимуть близько 30 молодіжних громадських об’єднань Львівщини.

Мета заходу – консолідація молодіжного середовища та обмін досвідом між молодими лідерами у неформальній обстановці. Організації звітуватимуть про роботу, проведену у 2012 році.

Ті молодіжні об’єднання, які були найактивнішими у 2012 році, будуть відзначені подяками управління з питань сім’ї  та молоді Львівської облдержадміністрації.

По закінченню заходу на всіх учасників чекатиме приємний сюрприз – колядки від відомої львівської виконавиці Наталки Карпи.

Початок заходу – о 16.00. Запрошення на захід  можна отримати в управлінні з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації (вул. Винниченка, 6, III поверх, тел. 2-999-264). Контактна особа – в.о. начальника відділу з питань молодіжної політики управління з питань сім’ї та молоді Христина Паньків (тел.. 097-999-25-63).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *