ОСТАННІ НОВИНИ

На Вітовського знову зламався трамвай

|

Як повідомили в ЛКП «Львівелектротранс», на вул Вітовського незначна затримка в русі трамваїв, тому що поламався вагон  трамвайного маршруту №1. Як інформує прес-служба Львівської міської ради, аварійна бригада вже працює на місці, відтак, до години часу рух буде відновлено.

Також у ЛКП «Львівелектротранс»  наголошують на тому, аби водії  не паркували машини на тротуарах  та трамвайних коліях, бо це унеможливлює рух громадського транспорту та блокує роботу трамваїв.

«Сьогодні зранку мали ще два  прикрі випадки, коли через поломки  машин, які стояли на трамвайних коліях, протягом 30-40 хв не курсували трамваї. Такий випадок о 08.25 год стався на вул Коперника, рух було відновлено о 08.55 год. Однак, не їздили трамваї №2, 9 та 10. На вул Городоцькій о 08.05 год поламалась маршрутка, відтак, до 09.00 год не курсував трамвай №6», – розповів Олег Білокурий, заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс».

За інформацією ЛКП  «Львівелектротранс», вчора, 20 грудня, кількість невиконаних оборотних рейсів трамвайних маршрутів склала 141, а тролейбусних – 181. Рух електротранспорту утруднюється через численні ДТП, паркування машин на коліях та погодні умови.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», сьогодні на лінії працює 61 трамвай.

Як повідомлялося, вчора на вулиці Вітовського з рейок зійшов трамвай. Ніхто не постраждав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *