ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці вимагають діалогу з міським головою

|

Представники підприємницьких кіл Львова заявляють, що міський голова Андрій Садовий уникає діалогу з ними і це негативно позначається на загальному кліматі для підприємництва. Про це вони говорили сьогодні на прес-конференції.

За словами голови відділення Асоціації платників податків Ярослава Бондаря, громадські ради підприємців створено практично при всіх органах влади, тільки Садовий  чомусь цю ініціативу не вітає, хочу пропозиції з цього приводу надходили.

Депутат міської ради Володимир Гірняк каже, що за всіх керівників міста існувала економічна рада при міському голові, але тільки Андрієві Садовому така рада виявилася непотрібною.

“У  нашому місті все ще є потужні підприємства і я знаю, що їх керівники не можуть поспілкуватися з першою особою міста, а тільки з його заступниками чи радниками. А економічна  рада якраз могла би й стати таким місцем, де серйозні бізнесмени могли б спілкуватися з керівником міста без жодних перешкод” – наголосив В.Гірняк.

Керівник ГО “Я – львів`янин” Андрій Антонищак переконаний, що підприємця у Львові ніхто не слухає. На доказ цього він заявив, що за дві каденції А.Садовий так і не зміг провести нормальну зустріч з представниками малого та середнього бізнесу, хоча приводів було і є чимало.

“Міські чиновники рапортують про те, що число підприємців зростає. Але за іншими даними з усього числа зареєстрованих підприємців тільки 52% провадять реальну економічну діяльність” – наголосив Антонищак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *