ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському електротранспорті увімкнули опалення

|

Сьогодні обігрів вагонів львівського електротранспорту увімкнули. Зараз триває перевірка справності систем опалення. Система обігріву працює у більш, ніж 80% рухомого складу, повідомляють у прес-службі Львівської міськради з посиланням на «Львівелектротранс».

«На вулиці тримається мороз, тому ми ввімкнули опалення у вагонах електротранспорту. Зараз ми перевіряємо технічну справність обігрівачів у трамваях та тролейбусах, якщо будуть якісь проблеми, будемо протягом ночі їх вирішувати. Проте, у більшості вагонів тепло.

Якщо пасажири побачать якість несправності, тобто, у вагоні трамвая чи тролейбуса не працюватиме обігрів, просимо повідомляти у диспетчерську службу «Львівелектротрансу» за номером 235-84-48», – зазначив Віталій Чаговець, головний інженер ЛКП «Львівелектротранс».

Деякі проблеми виникли із увімкненням систем обігріву тролейбусів.

«Погана ситуація переважно у старих тролейбусах, які мають уже більше 20 років. Встановлені там пічки більше не виготовляються, тому можливостей їх замінити ми не маємо. Таких вагонів близько 35. Але у новіших тролейбусах жодних проблем з опаленням немає», – повідомив Володимир Карпа, директор тролейбусного депо.

Нагадаємо, щодня містом курсує понад 60 тролейбусів та стільки ж трамваїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *