ОСТАННІ НОВИНИ

Ухвала щодо продовження пільг за оренду землі пропала – Гірняк

|

Проект ухвали про продовження пільгових ставок за оренду землі у Львові загубився по чиновницьких кабінетах, заявив сьогодні на прес-конференції депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк.

“Ухвалу мали винести на розгляд ради ще минулого сесійного засідання, однак виявилося, що цей проект, погоджений більшістю комісій та управлінь міської ради, просто пропав. Наскільки я знаю, пропав десь по дорозі в юридичне управління”, – сказав депутат.

За його словами, той текст так і не змогли віднайти, але коли депутати і підприємці здійняли галас, у міськраді видрукували новий примірник проекту, який зараз проходить погодження.

Йдеться про продовження дії пільг для підприємців в оплаті за землю. До першого січня діє ухвала, згідно з якою підприємці мають пільги в оплаті за землю в розмірі 60% від нарахованих платежів. А якби не прийняти нову ухвалу, то з січня пільги зменшувалися б на 40%.

“Наскільки я знаю, міський голова хотів, щоби підприємці пів року платили 60%, а потім  пільгу мали б урізати на 10%. Саме тому, я думаю, і загубився цей проект. Однак вчора на колегії у міського голови було озвучено, що вже на наступному сесійному засіданні цю ухвалу приймуть. Якщо ж міський голова нас обдурить, як уже не раз бувало, і накладе на ухвалу вето, то в нас не буде іншого виходу, як перед Різдвом збирати сесію і долати це вето” – наголосив В.Гірняк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *