ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили сучасний танцювальний зал «Дивосвіт»

|

Новий сучасний танцювальний зал «Дивосвіт» відкрили учора, 19 грудня, у Львові у торговому центрі «Максимум» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36) за сприяння голови Львівської обласної організації Партії регіонів, засновника ТВК «Південний» Петра Писарчука.

Відкриття танцювального залу стало своєрідним подарунком маленьким львів’янам з нагоди свята Миколая, адже діти отримали можливість займатися танцювальним спортом у новому гарному приміщенні, збудованому за сучасними вимогами і технологіями. Зокрема, у залі з високою стелею і паркетною підлогою облаштовано просторі роздягалки для дівчаток та хлопчиків, дитячі санвузли, кімнату для тренерів.

Відтак від сьогодні у новому танцювальному залі «Дивосвіт» бальними, спортивними, народними та сучасними танцями займатиметься понад 120 дітей. Хоча, за словами тренерів, набір дітей у танцювальні групи триває, тож незабаром їх кількість до понад 200 учнів.

Маленькі танцюристи не можуть натішитися своїм новим танцювальним «домом», адже у нього світло і затишно.

«Тепер ми будемо займатися танцями у новому гарному залі. Тут дуже зручно, бо є роздягалки окремо для хлопців і дівчат, дуже гарна підлога, багато дзеркал», – розповідає 10-річна Олі, яка займається сучасними танцями.

Відкриття нового танцювального залу справді важлива подія для Львова, адже, як відомо, спортивна інфраструктура міста перебуває у вкрай занедбаному стані і фінансується міською владою за залишковим принципом. Натомість бізнесмени не поспішають інвестувати у будівництво та облаштування спортивних об’єктів, оскільки такі проекти є практично неприбутковими.

Натомість, на переконання Петра Писарчука, найвигіднішою інвестицією сьогодні є саме інвестування в освіту та розвиток львівської молоді.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *