ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова ялинкові прикраси обмінювали на солодощі

|

Вчора, 19 грудня, у день Святого Миколая більше тисячі маленьких львів’ян обміняли у центрі Львова  власноруч виготовлені ялинкові прикраси на солодощі. А ще взяли участь у новорічних конкурсах, вікторинах та забавах на льодовій арені, які організувала Торгова Марка «Родинна ковбаска». Про це інформує прес-служба ТзОВ «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска»).

Казкове дійство у день Святого Миколая стартувало о 14.00 годині, на площі Ринок. Аби створити святкову атмосферу,  учасники заходу мали змогу не лише долучитися до різноманітних розваг, а й побачити справжнє вогняне шоу на льоду та  сфотографуватися  зі Святим Миколаєм.

«Свято Миколая  – це день подарунків та забав для найменшеньких. Цього року  до помічників  Миколая доєдналася і «Родинна ковбаска». Ми  хочемо, щоб святкова атмосфера була у всьому місті. Тож запросили  малюків провести 19 грудня разом з нами –   з конкурсами, розвагами та солодощами», –  наголосив керівник маркетингового відділу ТзОВ «Барком» Андрій Ценкий.

Найбільше зацікавлення серед малюків викликав обмін  виготовлених власними руками ялинкових іграшок на солодкі подарунки. До хатинки Святого Миколая діти приносили креативні ялинки ручної роботи, плетені зі соломи, паперу та  ниток  прикраси, мініатюрні сніжинки.  «Цю ялинкову сніжинку  з паперу  я зробив разом з мамою. Її ми майстрували аж два вечори. Але вийшло дуже гарно», – розповів семирічний Максим.

Із найкращих іграшок, зібраних під час акції,  «Родинна ковбаска» планує організувати виставку ялинкових прикрас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *