За один день зібрано 800 тисяч на дитячий будинок

|

800 тисяч гривень вдалося зібрати за чотири години благодійного  телевізійного марафону «Подаруємо дитині родину», який стартував на Львівській обласній державній телерадіокомпанії в День Святого Миколая – 19 грудня. Про це формує прес-служба Львівської ОДА.

Як вказано у повідомленні, марафон організовано з метою збору  благочинних  коштів  на будівництво дитячого будинку сімейного типу у с. Домажир  Яворівського району. 

Відкриваючи благодійний телевізійний марафон «Подаруємо дитині родину», голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк наголосив, що обласна влада поставила амбітні завдання – до кінця наступного року зібрати кошти для будівництва 11 дитячих будинків сімейного типу.

Михайло Костюк зазначив, що у співпраці  з Львівської обласною радою,  підприємствами та бізнесом такі амбітні плани до снаги втілити у життя, щоб діти, які зараз виховуються в інтернатних закладах, були під опікою батьків у дитячих будинках сімейного типу.

Під час марафону у студію ЛОДТРК приходили благодійники, які виявили  бажання долучитись фінансово до будівництва дитячого будинку сімейного типу. Загалом, лише під час ефіру у студії забрали близько 50 тисяч гривень.

Окрім цього, ще понад 750 тисяч гривень  надійшло на розрахунковий рахунок.

На завершення телемарафон Михайло  Костюк подякував усій громаді Львівщини  та бізнесменам краю за солідарність і милосердя.

 «Сьогодні ми спільно показали, що громада може організовано  втілювати в життя великі і  направду важливі справи. Впевнений,  це лише початок, і ми разом  зробимо ще багато добрих починань», – резюмував Михайло Костюк.

Однак, збір коштів на будівництво дитячого будинку сімейного типу продовжується і поза ефіром телемарафону. Усі благочинці можуть пересилати кошти на розрахунковий рахунок:

26007250689001 мВКБ «Надра» 
Одержувач: БФ «Львівський обласний фонд «Милосердя» 
МФО 380764 
ЄДРПОУ 37527907

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *