ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія Львова має книжкову ялинку

|

Управління культури цього року забезпечило не лише унікальні яворівські іграшки для головної ялинки Львова, а й прикрасило альтернативне різдвяне деревце у міській раді. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«В управлінні культури Львівської міської ради теж з’явилася різдвяна ялинка. Незвичайна, книжкова. Ростили її цілим управлінням разом із Форумом видавців. Корінням ялинка сягає художніх альбомів, а її вершечком є збірка поезій Богдана-Ігоря Антонича із веселими закладками, які так пасують до поета: олень і деревце», – розповідає Ірина Магдиш, заступник начальника управління культури.

Книжкова ялинка не випадкова. Адже саме у 2013 році Львів стартуватиме у програмі ЮНЕСКО на здобуття титулу Міста літератури. Це повинно стати величезним і амбітним стимулом, який активізує усе літературне і книжкове життя Львова: від бібліотек і промоції читання до великих літературних фестивалів і перекладацьких форумів. Уже у лютому Форум видавців спільно із управлінням культури запросять усіх зацікавлених на інавгураційну конференцію, на якій буде визначено головні завдання і робочі групи, які і приведуть до Львові до можливої перемоги у конкурсі на звання Міста літератури.

Фото: Львівська міська рада 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *