ОСТАННІ НОВИНИ

Ахметов та Фірташ пропихають в уряд своїх людей - експерт

|

Стародонецькі та олігархи Партії регіонів добиваються місць в уряді, тому президент Віктор Янукович і не може призначити Кабмін. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

“Віктор Янукович не хотів призначати прем`єр-міністром Миколу Азарова. Але той принципово відмовився йти. Залишився на посаді і подумав, що стародонецькі тепер можуть призначати і весь склад Кабміну. Тут спохопилися всі олігархи разом із Януковичем”, – сказав він.

Політолог каже, що постраждали групи Дмитра Фірташа, Рината Ахметова і та ж Сім`я.

“Вони кинулися зараз добиватися від Януковича того, щоб їхні представники були у Кабміні. Група  Фірташа наполягає на тому, щоб міністром енергетики залишився Юрій Бойко — єдина їхня людина у Кабміні. Азаров проти такого призначення. Тому раптом і прокинулась прокуратура з Прибалтики, яка завела кримінальну справу по фірмі, що співпрацювала із Бойком. Незважаючи на перемогу Азарова над Клюєвим, над адміністрацією президента, йому не дають можливість сформувати свій уряд. Він знає, що в уряді йому не потрібен Валерій Хорошковський, Петро Порошенко, Віктор Балога. Він хоче, щоб посади зайняли його родичі, товариші та друзі його сина” – сказав експерт..

Небоженко вважає, що до Нового року з`явиться кілька імен, але усі посади так швидко не затвердять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *