ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні незрячим Миколай принесе комп’ютери зі спеціальним звуковим забезпеченням

|

Сьогодні в рамках благодійної акції «Відкрий незрячому вікно у світ комп`ютерних технологій» незрячим передадуть комп’ютери зі спеціальним комп’ютерним забезпеченням. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«10 жовтня 2012 року стартувала благодійна акція «Відкрий незрячому вікно у світ комп`ютерних технологій», що мала на меті зібрати комп`ютери для незрячих. Імена усіх небайдужих львів`ян, котрі відгукнулися на акцію, можна знайти на сайті www.openlife.lviv.ua у розділі «Останні новини».

Сьогодні, 19 грудня, частина попередньо адаптованих комп`ютерів поїде до своїх нових власників. Так, подарунок від Святого Миколая отримають двоє учнів Нагуєвицької спецшколи-інтернату для слабозорих дітей – брати-близнюки Василь і Микола Будзяки, львівський художник і автор нової техніки живопису – квазіграфіки – Юрій Ломов. Озвучені комп`ютери отримають і громадські організації – Львівський обласний фонд соціального захисту і реабілітації сліпих (вул. Городоцька, 81) та Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ», – повідомила ініціатор акції «Відкрий незрячому вікно у світ комп`ютерних технологій» Оксана Потимко.

Нагадаємо, що перші три комп’ютери були подаровані незрячим під час прес-конференції з нагоди оголошення благодійної акції 10 жовтня. Інформацію про щасливих власників комп`ютерів можна довідатися на сайті www.openlife.lviv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *