ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція ховає від людей шокуючі злочини – Москаль

|

Криміногенна ситуація в Україні критична – розкриття резонансних злочинів близьке до нуля, а МВС вважає за краще відмовчуватися, вважає народний депутат України, генерал-лейтенант міліції Геннадій Москаль

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають «Коментарі».

«Крім резонансного вбивства харківського судді та його сім’ї, протягом декількох тижнів з початку місяця в Україні здійснено низку тяжких злочинів, про більшість яких міліція мовчить, як тухла риба. Не розкривається майже НІЧОГО!» – Написав Москаль.

Він також розповів, як вирішив зайти на сайт МВС почитати новини: «Там радісно красуються заголовки «Українські правоохоронці і делегація Континентальної хокейної ліги визначили перспективні напрямки подальшої співпраці!», «Конкурс дитячого малюнка: «Міліція очима дітей» провели одеські правоохоронці», «Питання захисту прав дитини вимагає об’єднання зусиль усіх гілок влади» та інший непотріб».

«Водночас криміногенна ситуація в Україні вже не близька до критичної, а просто критична – мало не щодня розстрілюють, підривають машини, підпалюють, грабують, ґвалтують. Попереджаю: це дуже серйозно, і якщо терміново не втрутитися, то буде пізно. Якщо вже не пізно, звичайно… » – написав Москаль.

На підтвердження своїх слів він навів близько трьох десятків злочинів з оперативних зведень. «На підтвердження своїх слів продовжую наводити інформацію про резонансні нерозкриті злочини, яка для більшості громадян закрита (за рідкісними винятками – як от убивство судді, підпал церкви та інші злочини, які заховати неможливо)», – написав Москаль.

Фото: Shutterstock 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *