ОСТАННІ НОВИНИ

Промисловість Львівщини все ще росте

|

У січні-листопаді 2012р.  порівняно з січнем-листопадом 2011р.  випуск промислової продукції збільшився на 1,6%.  Про це йдеться у повідомленні головного управління статистики у Львівській області. Наростили обсяги підприємства з виробництва та розподілення електроенергії,  газу та води  (на 35,7%), знизили обсяги підприємства переробної (на 3,7%) та добувної (на 15,4%) промисловості.

Серед регіонів України за темпами зростання промислового виробництва Львівська область посіла 10 місце. В Україні обсяг промислового виробництва знизився на 1,5%.

У листопаді не було досягнуто рівня виробництва продукції відповідного місяця 2011 року – зниження становило 3,3%. Зменшились обсяги у добувній промисловості на 11,3%, на підприємствах з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води на 3,2%, переробній промисловості на 2,2%.

У переробній промисловості зростання промислового виробництва у січні- листопаді 2012  року відбулось лише на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 8,8%).  

У всіх решти видах діяльності відбувся спад виробництва,  а саме:  на підприємствах легкої промисловості  (на 11,0%),  металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів  (на 10,6%),  машинобудування  (на 9,5%),  з виробництва іншої неметалевої мінеральної продукції (на 7,1%), з оброблення деревини та виробництва виробів з деревини,  крім меблів  (на 6,4%),  целюлозно-паперового виробництва  (на 4,1%),   хімічної і нафтохімічної промисловості    (на 1,6%).   Не виготовляли продукцію підприємства з виробництва продуктів нафтоперероблення. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *