ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові госпіталізували 119 травмованих на вулиці

|

Від 3 грудня, коли випав сніг і стало морозно, і до сьогодні, госпіталізовано 119 осіб з травмами різного ступеня важкості. Якщо порівнювати з минулим роком, то за цей же період тоді було 111 госпіталізацій. Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Критичної  ситуації із травмуванням людей на вулицях немає. Люди травмуються  з такою ж частотою, як зазвичай травмуються в такий період при таких метеоумовах.

17 грудня, в наші міські травмпункти звернулося 67 осіб, було госпіталізовано 13 осіб. Якщо брати весь період від 3 грудня, коли випав сніг і стало морозно, і до сьогодні, то звернулося 1058 осіб, з них 119 було госпіталізовано. І це є звична ситуація. Завжди  вдвічі збільшується кількість травмованих під час виникнення таких метеоумов. Якщо порівнювати з минулим роком, то за цей же період тоді було 111 госпіталізацій. Тобто кількість потребуючих стаціонарного лікування приблизно однакова, кількість дрібних травм, ясна річ, збільшилась», – повідомив Володимир Зуб.

Фото: Львіський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *