ОСТАННІ НОВИНИ

У «Водоканалі» не коментують продовження угод із підприємствами на 2013 рік

|

Начальник відділу контролю з водопостачання та скидів «Львівводоканалу», Орест Кузишин відмовився коментувати ситуацію, що склалася між «Львівводоканалом» і підприємствами. Зокрема, це стосується продовження угод, що регламентують ліміти наднормових стоків, на 2013 рік. «Я не коментуватиму цього», – сказав він у телефонній розмові. Фактично, комунальники приховують інформацію, кому з підприємств з нового року «перекриють трубу».

Нагадаємо, що у повідомленні прес-служби ЛМО ВО «Свобода» йдеться про виявлені тимчасовою депутатською комісією для вивчення стану систем централізованого комунального водопостачання та водовідведення махінації з документацією на «Львіводоканалі». Такі грубі порушення тягнуть за собою збитки в сотні тисяч гривень для бюджету Львова.

Зокрема, голова тимчасової комісії, «свободівець» Андрій Яворський зазначив, що до комісії надійшла копія дозволу, яку «Львівводоканал» надав приватній структурі для проведення скидів до каналізаційної системи міста. Проте дозвіл виявився підозрілим, адже його підписали люди, які на час його видачі ще не працювали на «Львіводоканалі».

«Ми виявили численні порушення лише стосовно однієї установи, її назви я наразі не вказуватиму. Але цілком ймовірно, що ми знайдемо ще кілька таких фактів. Схоже, це чітка схема, за допомогою якою «Львівводоканал» вдається до махінацій. І це наштовхує на думку, що це була зовсім не помилка. Може, так посадовці «Львівводоканалу» діяли і стосовно інших підприємств», – заявив Андрій Яворський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *