Забезпечення книгами сільських бібліотек слід підняти на державному рівні, - Олег Баран

|

Питання щодо забезпечення літературою сільських бібліотек  повинне підніматися на державному рівні, заявив меценат, засновник ТзОВ «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска»), депутат Львівської обласної ради Олег Баран, коментуючи свою участь у акції по збору книг для сільських бібліотек. За його словами, залишається лише сподіватись, що Верховна Рада нового скликання  врешті зверне увагу на книжкову проблему у селах.

«На жаль, сьогодні сільська бібліотека на межі виживання. За рік  ці заклади отримують в середньому  20-30 нових книжок. Це у кращому випадку. А у гіршому – вони просто припиняють своє існування. Проблема дійсно досить серйозна і  потребує  належної уваги збоку держави загалом», – наголосив Олег Баран.

О. Баран долучився до благодійної акції «Українські книжки – сільським бібліотекам», яка тривала у області впродовж  1 жовтня -10 грудня . Зокрема, його компанія  відгукнулась на прохання організаторів допомогти та єдина надала транспорт для перевезення книжок.

Нагадаємо, благодійна акція  «Українські книжки – сільським  бібліотекам», яка тривала з жовтня до початку грудня цього року, зібрала 31 тисячу книг.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *