ОСТАННІ НОВИНИ

До Миколая подарунки від отримають діти та люди похилого віку

|

У рамках заходів, які підготувало управління соціального захисту Львівської міської ради, буде роздано подарункові набори для 852 дітей із малозабезпечених сімей, що перебувають на обліку. А також для 1925 львів’ян похилого віку, з числа осіб, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському територіальному центрі. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Свято Миколая – це свято, яке викликає радість у наших серцях, яке несе філософію турботи про ближнього. Цьогоріч, які і в минулі роки, відчуття свята хочемо подарувати як наймолодшим мешканцям нашого міста, так і старшому поколінню. Власне, дітям із малозабезпечених сімей закуплено подарунки – це махровий рушничок і набір цукерок, а 1925 осіб похилого віку отримають подарункові набори, до яких увійшли: рушник, шампунь, цукерки, вафлі і печиво. Загалом же на подарунки в бюджеті міста передбачили 300 тис. грн», – розповіла начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

«Слід додати, що окрім подарунків, до Дня Святого Миколая управління соціального захисту виплачуватиме одноразову матеріальну допомогу 408 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які перебувають на обліку в управлінні, по 250 грн. На ці потреби з бюджету міста виділено 102 тис. грн», – каже заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

В рамках благодійного марафону «Львів соціальний» у співпраці із благодійниками впродовж двох тижнів відбувається акція «Подаруймо дітям радість». Заходи акції стартували 8 грудня й триватимуть до кінця цього тижня. Так, дітки вже побували на виставі «Снігова королева» у Львівському цирку, переглянули мультфільм «Вартові легенд», який транслюється в мережі кінотеатрів «Кінопалац» й побували на виставі «Дон Кіхот» в Оперному театрі.

До проведення акції долучились: Львівський державний цирк, мережа кінотеатрів «Кінопалац», «Планета кіно IMAX», Львівський Національний Академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, Кондитерська фабрика «Світоч», видавництво «Скриня» та Львівський театр «Воскресіння».

Фото: Михайло Дашкович 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *