ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» твердить, що справно оплачує рахунки за газ

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» постійно проводить перерахунок коштів за природний  газ, залежно  від надходжень коштів від споживачів теплової енергії. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Однак, вказано у повідомленні, існує різниця  в тарифах цін на природний  газ, яка призводить до виникнення заборгованості. 21,8 млн. грн. заборгували за теплопостачання бюджетні установи. І хоча у Львова один з найвищих рівнів розрахунку в Україні, це не дозволяє забезпечити 100% рівня розрахунку з газовиками.

В кінці листопада  на рахунки НАК «Нафтогазу України» надійшло 127,7 млн. грн. для погашення різниці в тарифах між ними і «Львівтеплоенерго». Завдяки цим коштам вдалося закрити заборгованість, яка виникла через різницю в тарифах за 2010 рік, 2011 рік та 9 місяців 2012 року. Зараз готуються усі необхідні документи на компенсацію різниці в тарифах за жовтень-листопад 2012 р.

На 14 грудня 2012 р заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 131 млн. грн. З них борг населення – 102,5 млн. грн., борг бюджетних установ – 21,8 млн. грн., борг споживачів категорії інші – 6,8 млн. грн.

Щодо роботи підприємства у напрямку стягнення заборгованості зі споживачів «Львівтеплоенерго», то вона ведеться постійно. По усіх боргах, які мають споживачі перед  ЛМКП «Львівтеплоенерго», є рішення  судів на користь підприємства. Стягненням цієї заборгованості займається Державна виконавча служба.

У зв’язку з цим, адміністрація  теплопостачального підприємства звертається  до споживачів усіх категорій, які мають  заборгованість за теплопостачання, з  проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить платоспроможність ЛМКП «Львівтеплоенерго» та стабільне проходження опалювального сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *