ОСТАННІ НОВИНИ

Хруставчук радить Садовому «попрацювати» зі своїми підлеглими

|

Голова Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук рекомендує міському голові Львова Андрію Садовому попрацювати зі своїми підлеглими, аби ті не вводили в оману громаду. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції, коментуючи те, що прес-служба Львівської міської ради висвітлила учора недостовірну інформацію щодо рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 14 грудня 2012 року щодо можливої забудови парку «Снопківський».

«Вони вже настільки намагались викручувати, перекручувати інформацію, щоб ніхто не бачив, як вони непрофесійно себе вели. Тепер я думаю, вони будуть добре думати що робити і як робити.

Я так зрозумів, що вони (підлеглі А.Садовго – ред.) за весь період своєї діяльності десь виростили в собі крила і так високо собі літають, і що хочуть, те можуть й робити. Тепер тут такої ситуації не буде, бо ситуація щодо Снопківського парку буде знаходитись на контролі і в громади, і в громадських організацій», – зазначив Б.Хруставчук.

Молодий регіонал також додав, що основна задача у боротьбі за Снопківський парк була у тому, щоб це питання довести від початку до кінця. «Цей процес тривав доволі довго, чиновники міської ради усіляко намагалися до прикладу перенести виконком, максимально шукали різні варіанти, як з цього викрутитись, але їм це не вдалось. Бо це було на контролі громадськості, на контролі депутатів. Ми показали громаді, що ми можемо об’єднуватися і відстоювати свої права – від початку до кінця. І ми своїм прикладом, об’єднавши свої зусилля, показали людям, що будь-яку справу, де є незаконні рішення, можна в чиновників виграти, щоб вони тим більше не займались», – сказав Богдан Хруставчук.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *