ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської міськради незаконно отримали ділянки у Снопківському парку?

|

Депутат Львівської обласної ради Володимир Гірняк сьогодні під час прес-конференції пообіцяв розібратися з тим, яким чином двом колишнім депутатам і одному нинішньому виділили земельні ділянки в Снопківському парку.

«Справді були названі прізвища пана Кадушкевича, пана Сосновського і пана Білоуса. Ми це питання вивчимо і якщо справді ці ділянки належать їм і вони їх отримали незаконно, то ми будемо шукати вихід із ситуації. Але спершу це питання треба зараз добре проаналізувати, добре подивитися ці документи. Якщо прийнято незаконне рішення, то ми повинні чи то компенсувати (якщо втрачені кошти), чи перенести будівництво в парку. Тобто ми піднімемо ці документи, а наразі ми оголосили лише перші результати», – розповів Володимир Гірняк.

Він також додав, що за будівництва у парках люди повинні нести кримінальну, адміністративну і навіть фінансову відповідальність.

Зі свого боку голова ЛОО ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук додав, що за це мають нести відповідальність й чиновники. «За це мають нести відповідальність чиновники також. Адже ці депутати отримали земельні ділянки на основі ухвали №1002 від 2001 року. Юридичний відділ має знати, що 5 пункт цієї ухвали не виконано – дану ухвалу не затверджено Львівською обласною радою. Якщо вона не затверджена, значить вона є не діючою. Тоді на якій умові можна було видавати ділянки, рішення, ухвали, тощо? Це є або непрофесійність юридичного відділу, або їм сказали так робити», – додав Б.Хруставчук.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *