ОСТАННІ НОВИНИ

У Снопківському парку пропонують влаштувати реабілітаційний центр або дільничний пункт

|

Голова Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук пропонує замість недобудованої трансформаторної підстанції у Снопівському парку зробити там реабілітаційний центр для неповносправних діток, або дільничний пункт, який би охороняв парк. З такою ідеєю молодий регіонал виступив сьогодні під час прес-конференції у Львівському прес-клубі.

«Вчора у новинах я побачив, як власник компанії “Екодім”, (до якої має відношення і «Ботекс», яка тримає недобудовану підстанцію у Снопківському парку) разом із Андрієм Садовим він відкривав Шевченківській відділок міліції. Тому в мене є пропозиція, щоб на тому місці, де знаходяться руїни тієї підстанції зробити: або реабілітаційний центр для неповносправних діток, або зробити якийсь дільничний пункт, який би охороняв парк. Є дві пропозиції і я вважаю, що це буде хороше рішення після таких подій, які сталися. Таким чином, власник трансформаторної будки зробить благородний вчинок і покаже, що він дійсно хоче зробити для громади щось хороше», – сказав Б.Хруставчук.

Зі свого боку адвокат Галина Янко додала, що власник цієї підстанції ще з 2003 року нічого з нею не робив. Незавершене будівництво перетворилось на руїни, де збираються алкоголіки та наркомани, а відтак воно несе загрозу для життя людей, особливо дітей, які гуляють у парку. «Ця споруда зараз загрожує життю людей. Там реально страшно, бо валяються використані шприци, пляшки. Плити можуть попадати на голови людям, а там гуляють діти», – наголосила адвокат.

Відтак Галина Янко підтримала ідею Б.Хруставчука і додала, що власник має зробити там не реконструкцію, а ремонт і віддати для благородних справ. «Власник повинен зробити там ремонт, а не реконструкцію, наголошую, і не захоплювати територію у свою власність. Він має провести ремонт у будівлі і надати це приміщення або неповноправним діткам, до прикладу з реабілітаційного центру «Джерело», які хотіли би бути поближче до природи. А якщо ні, то думаю, що наш начальник міліції був би задоволений, якби отримав ще один дільничний пункт, який охороняв би парк. Я так розумію, що законом це не заборонено, щоб було приміщення, яке здатне охороняти парк, аби там не було стихійних смітників, наркоманів, людей із асоціальною поведінкою, тощо. Я думаю, що таку ідею міська влада повинна би була підтримати», – додала Г.Янко.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *