ОСТАННІ НОВИНИ

“Барком” подарує свято Миколая львівським дітлахам

|

Торгова марка «Родинна ковбаска»  запрошує найменших львів’ян відсвяткувати Свято Миколая разом. Як інформує прес-служба компанії “Барком”, казкове дійство для діток  відбудуться 19 грудня, на площі Ринок біля ковзанки.

З другої до шостої години вечора на малюків чекають конкурси, вікторини та забавки на льодовій арені. А ще –  дитячий аквагрим, привітання від Святого Миколая та справжнє вогняне шоу на льоду.

У рамках святкувань  дітки матимуть можливість отримати солодкі подарунки від Святого Миколая. Для цього 19 грудня малюкам потрібно прийти на площу Ринок та принести  до хатинки Св. Миколая ялинкову прикрасу, зроблену власними руками. А вже її обміняти на  солодощі.

До обміну іграшок на подарунки «Родинна ковбаска» запрошує діток, яким ще не виповнилось 14 років.

 «На малюків чекає найбажаніше свято у році – день Святого Миколая. За давньою традицією, 19 грудня до кожної дитинки приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки.  Цього року  до помічників  Миколая доєдналася і «Родинна ковбаска».  Ми запрошуємо найменших львів’ян провести 19 грудня весело та активно!», – наголошують у компанії.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *