ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі на вулицях працювали 44 машини для прибирання

|

Сьогодні вночі на вулицях Львова працював автогрейдер, 10 підмітальних машин, 17 піскорозкидувачів, 2 навантажувачі, 10 тракторів та 4 одиниці іншої техніки, інформує прес-служба Львівської міської ради. До ранку для боротьби з ожеледицею використали 138 кубометрів піскосуміші.

У Франківському  районі працювало 2 піскорозсіювальні  машини, 1 трактор та 2 підмітальні  машини. Для посипання доріг використали 33 м. куб. піскосуміші.

Як повідомляють у відділі благоустрою, комунальники Залізничного району для прибирання вулиць витратили 31 м. куб. піскосуміші та залучили 9 одиниць техніки: автогрейдер, 4 піскорозкидувачі, навантажувач та 3 трактори.  

Вночі в Шевченківському  районі працювало 2  піскорозсіювачі та 2 підмітальні машини. За ніч вулиці посипали 16 кубометрами піскосуміші.

В Личаківському  районі працювали 2 підмітальні машини та 4 піскорозсіювачі, навантажувач та 2 трактори, під час роботи використали 30 м. куб. протиожеледних матеріалів. Ще 4 підмітальні машини, 3 трактори та 4 піскорозкидувачі всю ніч працювали в Галицькому районі Львова. Тут також використали 24 м. куб. піскосуміші.

4 кубометри  піску використали на боротьбу  з ожеледицею на Сихові. Тут  працювало 2 одиниці техніки: піскорозкидувач та трактор. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *