ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця тижня синоптики прогнозують стабільну погоду

|

За прогнозами українського гідрометеорологічного центру МНС, погода протягом 17-22 грудня буде стабільнішою, ніж на попередньому тижні. Суттєвих опадів не очікується, температурний режим суттєво не зміниться. Про це під час брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда, інформує прес-служба МНС України.

«Істотних опадів не буде. Місцями може іти невеликий або помірний сніг, у Криму – з дощем. Спостерігатиметься посилення вітру на півдні та в акваторії Чорного і Азовського морів до 16-22 м/с, а часом і до 28 м/с. Відповідно зросте хвилювання. Температури повітря матимемо ті самі: вночі до -13…-18°С, на заході й півдні до -8…-13°С.», – повідомив М. Кульбіда. 

За його словами, протягом 15-16 грудня максимальні опади спостерігалися на заході, у Вінницькій та Волинській областях. В інших регіонах опадів фактично не було. Таким чином на заході та у Вінницькій області сніговий покрив складає 10-22 см. Загальна висота снігового покриву найбільша у західних, центральних та північних районах (35-53 см), на сході – до25 см. Протягом попереднього тижня спостерігалися хуртовини, явища налипання мокрого снігу, ожеледиця, пориви вітру до 23 м/с.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *