ОСТАННІ НОВИНИ

«Свободівці» розказали, де хочуть працювати у парламенті

|

Свободівські депутати від Львівщини мають намір працювати в парламентських комітетах різних напрямків. Це випливає з їх відповідей на сьогоднішній прес-конференції у Львові.

Як повідомив Юрій Михальчишин, він має три варіанти роботи – комітети з питань соціальної політики, боротьби з організованою злочинністю, а також у бюджетному комітеті.

Його колега Михайло Блавацький прагне працювати у підкомітеті з ефективності використання бюджетних коштів комітету з питань фінансів та банківської діяльності. А якщо це не вдасться, то увійде до комітету боротьби з організованою злочинністю.

Натомість Ірина Фаріон розривається між двома комітетами – з питань освіти та науки і з питань культури та духовності. У першому комітеті вона хотіла б реалізувати свої напрацювання щодо закону про вищу освіту, а через другий комітет проходять всі питання, пов’язані з функціонуванням української мови. Врешті, зазначила Ірина Фаріон, вона вчинить так, як вирішить фракція.

Що ж стосується Андрія Тягнибока, то він найбільше хотів би працювати в комітеті з питань транспорту та зв’язку, бо питання дорожньої інфраструктури для його округу дуже актуальне. За словами депутата, лише 2% доріг в його окрузі мають асфальтове покриття.

Проте він не відкидає можливості працювати в комітеті з питань екології чи аграрному комітеті Верховної Ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *