ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра в мера мізкуватимуть над новою структурою міської ради

|

Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, питання нової структури міської ради вже найближчим часом буде розглянуто на спільному засіданні робочої групи. Відповідна нарада запланована на завтра. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Попередньо я таку нараду планую на завтра. У мене завтра прийом громадян, попробую його завершити не дуже пізно. Запрошу колег-представників від фракцій, щоб ми спільно провели робоче засідання, послухали одне одного і знайшли оптимальний варіант, щоб місто розвивалось, щоб ми були прикладом для України», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у порядку денному пленарного засідання сесії міської ради 13 грудня було питання «Про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів». Однак, розгляд питання перенесено. Робота над цими питаннями продовжуватиметься робочою групою на чолі з міським головою, рішення повинні  прийняти разом з бюджетом на наступний рік.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *