ОСТАННІ НОВИНИ

За добу військовослужбовці розчистили на Львівщині уже 85 км дороги

|

Особовий склад та спеціальна військова техніка з семи військових частин Збройних Сил України продовжують працювати над розчищенням снігових заторів у Бродівському та Буському районах Львівської області на трасі Київ-Чоп. Про це повідомляє Регіональний медіа-центр МОУ (Львів).

Відтак, станом на 12.00 год сьогоднішнього дня на особливо проблемних ділянках автошляху працюють 168 військовослужбовців та 17 одиниць спеціальної інженерної на гусеничному шасі та військової автомобільної техніки високої прохідності. Для безперебійної роботи створено запаси пально-мастильних матеріалів, організовано пункти харчування та обігріву особового складу. Визначено графік змін робочих бригад.

Роботи не припиняються упродовж майже доби. За останньою інформацією, військовими очищено 28 кілометрівдорожньої смуги у напрямку Ожидів – Броди. Розпочато рух автомобільного транспорту однією смугою. Рух регулюється підрозділами ДАІ.

У населеному пункті Гаї Смоленські військовими розгорнуто пункт обігріву: палатка та кухня.

Військовий інженерний підрозділ приступив до розширення смуги дороги у напрямку Броди – Львів. Розчищено16 кілометрівшляху до населеного пункту Ясенів.

Зі сторони Волинської області військовослужбовцями 51-ї окремої механізованої бригади  розчищено дорогу до населеного пункту Ясенів. Дві одиниці спеціальної інженерної техніки БАТ-2 та МАЗ-537 працюють біля селища Ясенів.

Командування Центру забезпечення навчального процесу Академії Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного у разі необхідності готовий надати підсилення робочим бригадам в кількості 4 одиниці техніки та 150 військовослужбовців. З них: 3 автобуса, та автомобільна кухня ПАК-200 для потреб якої завантажено 400 літрівводи, чай, цукор, 200 буханок хліба та 150 комплектів сухого пайка. А також у готовності розгорнути три додаткових пункти обігріву.

Грейдер від 233 загальновійськового полігону продовжує роботу по розчищенню дороги у напрямку Броди – Львів в районі населеного пункту Суходоли.

Всього за добу військовими підрозділами ЗС України у Львівській області розчищено85 кілометрівдорожніх шляхів.

Варто зазначити, що для координації дій підрозділів ЗС України до Бродів вилетів начальник Генерального штабу ЗС України генерал-полковник Володимир Замана.

Керівництво оборонного відомства наголошує, що військові надаватимуть допомогу до того часу, доки ситуація не стабілізується й відповідні служби не зможуть самостійно вирішити покладені на них завдання.

Фото: прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області  

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *