ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині через негоду досі знеструмлені 40 населених пунктів

|

15-16 грудня 2012 року на Львівщині внаслідок негоди та шквальних поривів вітру  було знеструмлено 110 населених пунктів повністю та 5 частково у Бродівському, Буському, Золочівському, Жовківському, Кам’янка-Бузькому, Пустомитівському та інших районах, а також смт.Брюховичі частково. Про це повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Станом на 10 год. ранку сьогодні, 17 грудня 2012 року, залишаються знеструмленими 40 населених пунктів повністю та 4 частково у Бродівському, Буському, Золочівському, Пустомитівському районах, а також смт.Брюховичі частково.

Працівники ПАТ „Львівобленерго” продовжують роботи по відновленню електропостачання знеструмленим населеним пунктам.

Аварійно-відновлювальні роботи проводились протягом двох діб незважаючи на складні погоді умови. Сьогодні задіяно 19 бригад та 20 одиниць техніки.

Ускладнює оперативність відновлювальних робіт стихія, яка впродовж двох діб не вщухала, а також заметені снігом дороги, які унеможливлюють доступ до окремих об’єктів електроенергетики та ліній електропередачі. 

ПАТ „Львівобленерго” звернулось до Львівської ОДА з проханням надати допомогу комунальною снігоочисною технікою для проїзду до об’єктів електроенергетики Бродівського, Буського та Золочівського районів з метою відновлення електропостачання споживачам.

Звертаємось до мешканців Львівщини бути уважними та обережними!

Якщо Ви побачили обірваний провід лінії електропередачі, необхідно:

не наближатися до обірваного проводу на відстань до8 метрів, аби не бути ураженим електричним струмом; 

організувати охорону місця, де є обірваний провід до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ „Львівобленерго”;

терміново повідомити ПАТ „Львівобленерго” за телефоном (032) 239-24-55, 239-20-05 по місту Львову та області, 15-68 по місту Львову (цілодобово), або диспетчерські служби районів електричних мереж.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *