ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині податківці виявили майже 3,5 тис. неоформлених працівників

|

З початку року податковими органами Львівської області проведено 734 перевірки фізичних та юридичних осіб з питань порушення законодавства про працю. Порушення встановлені у кожному випадку, донараховано 20,6 млн. грн. податків та штрафних санкцій. Про це повідомили у прес-службі ДПС у Львівській області.

У переважній більшості це неутримання, недоутримання та неперерахування (або несвоєчасне перерахування) до бюджету суб‘єктами господарювання податку з доходів фізичних осіб із сум заробітної плати, виплати під виглядом надання додаткових благ – 45 випадків, неправомірне надання податкової соціальної пільги – 44 випадки, виплати заробітної плати за рахунок необлікованих „тіньових коштів” – 12 випадків тощо.

 Завдяки належно організованій взаємодії правоохоронних та контролюючих органів та комплексному підходу до питання легалізації зайнятості податковими органами у ході проведення перевірок СГД – фізичних та юридичних осіб, а також проведення індивідуально-роз’яснювальної роботи зафіксовано факти використання праці 3464 неоформлених працівників, а також залучено до державної реєстрації 2435 фізичних осіб. Додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб склали 1,1 млн. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *