ОСТАННІ НОВИНИ

16 працівників фабрики «Світоч» нагороджено нагородами та грамотами за професіоналізм

|

Сьогодні відбулася церемонія вручення нагород працівникам Публічного акціонерного товариства «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». Вітання та нагороди працівники підприємства отримали від представника Львівської обласної державної адміністрації – начальника Головного управління економіки та промислової політики Дениса Шмигаля. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Почесну грамоту Кабінету Міністрів України отримав налагоджувач устаткування інженерно-технічної служби Анатолій Губський. Подяку голови Львівської обласної державної адміністрації оголошено начальникові відділу-керівнику проектів Світлані Міщенко, координаторам змін виробництва Дарії Бішко та Галині Андріїв, глазурувальниці Оксані Окілці, фахівцеві з питань зайнятості Надії Симанич. Загалом нагороди та грамоти за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток кондитерського виробництва було вручено шістнадцяти працівникам фабрики.

Львівська кондитерська фабрика «Світоч» – одне з найстаріших підприємств кондитерській галузі України, що входить до групи компаній Nestlé з 1998 року. Компанія реалізує політику довгострокового розвитку фабрики, спрямовану на досягнення світового рівня якості Nestlé. Сьогодні «Світоч» – сучасне високотехнологічне, науково містке підприємство, що динамічно розвивається. Цього року у нове обладнання інвестовано більше 130 мільйонів гривень. Зокрема, введено в дію нові виробничі лінії з виробництва шоколадних цукерок, принципово нове автоматизоване виробництво батончиків «Lion». Останнім часом значно збільшуються обсяги виробництва солодкої продукції під найстарішим українським кондитерським брендом «Світоч».

 

Nestlé – найбільший виробник продуктів  харчування у світі, що працює  на засадах раціонального харчування  та здорового способу життя.  Штат компанії налічує 280 тисяч  працівників. Nestlé належать 449 заводів  у 83 країнах. Річний обсяг продажів Nestlé у світі сягнув у 2011 році 83,6 млрд. швейцарських фраків. Продукція Nestlé представлена на ринках напоїв, кондитерських виробів, кулінарних продуктів, дитячого і спеціального харчування, заморожених продуктів, морозива, готових сніданків, мінеральної та столової води, а також кормів для домашніх тварин. Крім виробництва продуктів харчування, Nestlé володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної і фармацевтичної промисловості.

Nestlé розпочала свою діяльність в Україні  у 1994 році з відкриття представництва. З тих пір компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна».

Бізнес Nestlé в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), продукти швидкого приготування, дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корма для домашніх тварин, морозиво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *