ОСТАННІ НОВИНИ

Куди українці поїдуть на Новий рік

|

Відпочинок на Батьківщині залишається одним з найпопулярніших варіантів проведення новорічних свят серед громадян України. Про це пише Forbes.ua. До десятки найпопулярніших увійшли також Єгипет, Таїланд, Арабські Емірати, В`єтнам, Домінікана, Франція, Грузія, Австрія, Чехія та Фінляндія.

Як вказано у статті, особливість цього року в тому, що немає єдиного напрямку, який можна було б назвати абсолютним лідером  серед українців. Вітчизняні туристи розширюють горизонти. Ця тенденція, виникла  кілька років тому, а цього року виявилася повною мірою.

При цьому вказують, що новорічні тури по деяких напрямках були продані ще за місяць-півтора до 31 грудня.

Також видання вказує на те, що видно поляризацію попиту практично по більшості напрямків. Це ще одна особливість сезону-2012. Наприклад, Франція на Новий рік – стабільний хіт продажів. Але в цьому році замовляли чи щось дуже дороге, або розглядали більш скромні варіанти у тризірковому секторі. Хоча в минулому сезоні найкраще продавалися готелі 4 *.

А от 10% українських туристів вибрали VIP-напрямки – групові двотижневі тури в Латинську Америку (вартість $ 4000 – 6000) і пляжний відпочинок на островах.

Наступного року фахівці прогнозують зростання попиту на В`єтнам, Грузію, країни Латинської Америки загалом і Мексику зокрема. Зараз в моді все, що пов`язано з стародавніми цивілізаціями. В Еміратах і в Таїланді туристи просто почнуть освоювати нові для себе місця.

У VIP-сегменті також будуть стабільні Домінікана, Мальдіви, Сейшели.

“І, нарешті, основний тренд, який буде визначати поведінку українського туриста і впливати на вибір країни-напрямки: для багатьох буде важливо поїхати не туди, де дешевше, а туди, куди давно мріяли потрапити”, – пише видання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *