ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівобленерго» на Миколаївщині незаконно позрубувало дерева на 15,5 тис грн.

|

Державною екологічною інспекцією у Львівській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Миколаївським РЕМ ПАТ «Львівобленерго». Про це повідомляє ДЕІ у Львівській області.

У результаті перевірки встановлено, що на території природно-заповідного фонду – комплексної пам’ятки природи «Стільська» виявлено пошкоджені до різного ступеня росту дерева, а саме: 32 дерева до ступеня припинення росту та 10 – до ступеня не припинення росту. Дерева були пошкоджені під час проведення догляду за лінією електропередач  працівниками Миколаївського РЕМ  ПАТ «Львівобленерго» від електричної опори. Рубка дерев проведена незаконно, що є порушенням п.п. 67, 68, 69 Лісового кодексу України.

На місце події для надання пояснень та проведення замірів пошкоджених дерев було викликано головного інженера Миколаївського РЕМ, який від підписання акту та надання письмового пояснення відмовився.

Внаслідок незаконних дій працівників Миколаївського РЕМ ПАТ “Львівобленерго” об’єкту природно-заповідного фонду – комплексній пам’ятці природи «Стільська» завдані збитки в розмірі 15 475 грн. Матеріали перевірки для розгляду направлено в прокуратуру Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *