ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Баран сподівається, що новий тренер виведе «Барком» у Суперлігу

|

Сьогодні офіційно представлено нового тренера львівської волейбольної команди «Барком». Ним став колишній головний тренер національної збірної України з волейболу, олімпійський чемпіон Віктор Михальчук.

Представляючи нового тренера, президент волейбольного клубу «Барком» Олег Баран назвав В.Михальчука «глибою українського волейболу» і висловив сподівання, що з таким тренером їхня команда вийде у Суперлігу, а відтак стане найкращою волейбольною командою.

«Ми вже 5 років плідно працюємо у волейболі, наша команда здобула певних досягнень. Але перед нами стоїть нове завдання – Суперліга і тому, порадившись з нашими тренерами, ми прийняли рішення, що було би добре, якби в команду прийшов фахівець вищого рівня. Фахівець, який зможе багато чого нового внести, додати, навчити наших фахівців, які є тут і які мають бажання вчитися. Я думаю, що вже за кілька років ми отримаємо і тренерський склад іншого рівня, адже наші тренери багато чого навчаться, маючи можливість прийняти такого фахівця як Віктор Михальчук. Це глиба українського волейболу, він досвідчена людина. Він знає певні секрети і я думаю, що вивчаючи ці секрети наша команда досягне ще кращого рівня і сподіваюсь стане родзинкою Львівщини, як до прикладу ФК «Карпати», – зазначив Олег Баран.

Зі свого боку В.Михальчук пообіцяв зробити усе від нього можливе, хоча це, на його думку буде важко. Адже команда «Баркому» досягла певного рівня у волейболі – вона лідер у Вищій Лізі, і на даному етапі перед новим тренером стоїть завдання втримати цей рівень, а не опустити його.

«Моя задача зараз – нічого не зруйнувати. Зі своєю новою командою я провів уже три тренування і скажу, що тут буде над чим попрацювати, щоб вона потрапила до Суперліги. Адже різниця між «Баркомом» і Суперлігою велика – не за гравцями, а в організації гри. Але це виправиться», – зазначив тренер команди.

Як пояснив В.Михальчук, мова йде про систему страховок, систему блокування, систему взаємодії, ведення гри, тактику гри, тощо. Окрім того, у «баркомівців» немає лідера, який би вів своїх гравців, і команда функціонально не готова. «Але зараз важко щось міняти, бо команда в Чемпіонаті, наступного тижня вона грає з донецькою командою. Але ми будемо працювати, тренуватися, деякі моменти я підправлю, а там будемо бачити», – додав відомий український тренер. 

Фото: офіційний сайт клубу “Барком” 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *