ОСТАННІ НОВИНИ

Порушено кримінальну справу проти львів’янина, який підозрюється у замовленні вбивства

|

Прокуратурою Франківського району Львова внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення громадянином Ш. за ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України (готування, організація злочину та умисне вбивство, вчинене на замовлення). Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

З’ясовано, що Ш. розробив злочинний план для умисного вбивства відомого у Львові підприємця.

Для реалізації своїх намірів він залучив спільника М., який погодився підшукати безпосереднього виконавця  вбивства. Проте, з метою попередження цього злочину, М. звернувся з відповідною заявою у правоохоронні органи.

Відтак стосовно замовника вбивства під керівництвом прокуратури слідчим відділом Франківського міськрайвідділу міліції  проведено комплекс негласних слідчих дій.

У подальшому, підставна особа – начебто вбивця згаданого підприємця повідомив Ш. про виконання його замовлення, та отримав від останнього 4 тис. дол. США – частину від обумовлених 15 тис. дол. США «винагороди» за злочин.

На даний час за клопотанням прокуратури району підозрюваному судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають слідчі дії. Хід вказаного провадження перебуває на контролі органів прокуратури міста Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *