ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська хвиля» на Андрія знову потішила слухачів живим концертом

|

Після грандіозного концерту до 20-річчя, шанувальники улюбленого радіо нашого міста завмерли в очікуванні на те, що «Львівська Хвиля» проведе ще й щорічний традиційний Анплагд. І пересвідчились, що ця радіостанція береже традиції надійно і вірно.

13 грудня у студії Радіо «Львівська хвиля», як і щороку на Андрія, відбувся живий концерт –Андріївський Анплагд.

Самим словом “анплагд” позначають музику, що виконана без жодних підсилювачів: тільки живе звучання акустичних інструментів. Андріївський Анплагд – це цілий живий концерт в прямому ефірі.

Гостями студії, як правило, стають улюблені виконавці, цей рік не став винятком. Учасниками Анплагду були ще одні ювіляри – вокальна формація «Піккардійська Терція», яка у 2012 р. теж відсвяткувала власне 20-річчя.

Живий концерт легендарного сикстету розпочався о 18 год. в ефірі «Львівської Хвилі» і впродовж наступних двох годин піккардійці співали свої кращі пісні й презентували нові, а також ті, які найбільше хотіли почути слухачі. Майже весь тиждень на сторінках радіо у соцмережах велося голосування за композиції, які прозвучать в ефірі.

Привітати ювілярів, заспівавши разом з ними, завітав ще й Павло Табаков. Разом артисти виконали композицію Queen – It’s A Kind Of Magic.

Все було тихо, затишно і по-домашньому. Кожен з учасників вчорашнього свята окремо та й всі разом визнають, що Андріївський Анплагд – це  явище, без якого неможливо уявити свято Андрія у Львові.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *