ОСТАННІ НОВИНИ

Малозабезпечені діти відпочили у розважальному центрі «Веселка»

|

Понад півсотні дітей із малозабезпечених сімей Залізничного району Львова отримали солодкі подаруночки та відвідали незабутнє свято у дитячому пізнавально-розважальному центрі «Веселка», що на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). Свято для дітей відбулося за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука, інформують організатори.

Понад дві години дітлахи, віком від 2 до 14 років, забавлялися у казкових кімнатах та лабіринті, гралися в ігри, танцювали з аніматорами, взяли участь у цікавому квесті, а також відвідали єдиний у Західній Україні дзеркальний лабіринт, зоокуток та поласували солодким частунком. Кульмінацією свята став вихід святого Миколая з ангелом та роздача діткам подаруночків.

За словами психолога Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Ольги Янківської, важливо, що діти із малозабезпечених сімей не лише отримали подаруночки, але й весело та цікаво провели свій час, адже для них влаштували справжню шоу-програму. 

Фото: прес-служба ТВК “Південний” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *