ОСТАННІ НОВИНИ

«!Фест» перевів війну з Потюком у плакатну площину

|

На фасаді Палацу Любомирських на площі Ринок у Львові з’явилися плакати з написом “Валера Потюк – рейдер та брехун». На плакаті також зображена карикатура на начальника управління охорони культурної спадщини ЛОДА Валерія Потюка, на якій він тягнеться до купки доларів США.

У Палаці Любомирських розміщено один із закладів ресторанної мережі «!Фест» – «Копальня кави».

Як повідомляв «Львівський портал», останніми днями у Львові розгорівся конфлікт навколо спорудження ресторанною мережою «!Фест» так званого «літнього майданчика» у подвір’ї палацу Любомирських на площі Ринок, 10. Проти знищення пам’ятки виступили депутати Львівської міськради, громадські організації та управління охорони історичної спадщини Львівської ОДА. Керівник управління Валерій Потюк заявив, що «!Фест» паплюжить історичну та культурну спадщину та що майже в усіх закладах «Фесту» було проведено реконструкцію будівель без дозвільної документації.

Комісія Львівської обласної ради з питань культури та історичної спадщини на своєму засіданні теж висловила стурбованість роботами, які проводяться у Палаці Любомирських.

У свою чергу ресторатори звинуватили В.Потюка у перешкоджанні діяльності підприємства, назвавши його дії рейдерством.

У коментарі “Львівському порталу” Валерій Потюк зазначив, що звернеться до суду з приводу появи таких банерів. Крім того, він уже звернувся до керівництва управління охорони історичного середовища Львівської міської ради, аби з`ясувати, на підставі яких дозволів ці банери вивісили на фасаді пам`ятки національного значення. 

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *