ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня Св. Миколая у Львові проведуть 7 благодійних заходів

|

Управління молоді, сім’ї та спорту спільно з громадськими організаціями та приватними підприємцями міста до Дня Святого Миколая для львівських діток готує низку цікавих та приємних сюрпризів. У рамках святкування на дітей чекають багато подарунків та захопливих розважальних заходів, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Так, в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» львівські підприємці для діток соціально незахищених категорій проведуть 7 благодійних заходів, у яких візьмуть участь понад 450 дітей. Учасниками заходів стануть вихованці львівських інтернатів, діти багатодітних та малозабезпечених родин, а також діти, які опинилися у скруті та потребують уваги та допомоги небайдужого оточення.

Зокрема, до Свята Миколая активна студентська молодь з подарунками та святковою виставою відвідає кризовий центр «Діти вулиці», мережа супермаркетів «Арсен» влаштує свято для вихованців загальноосвітньої школи-інтернату № 2, а представники молодіжних християнських спільнот міста у Домініканському соборі будуть виконувати дитячі бажання, даруючи малятам саме ті подарунки, які кожен з них просив у листі до Миколая.

Також до Свята Миколая установи дитячо-юнацьких та молодіжних клубів міста проведуть 8 святкових тематичних заходів для своїх вихованців та усіх охочих. Святкові забави до Миколая в УДЮМКах міста вже давно стали доброю традицією та щороку збирають до спільного святкування все більше маленьких учасників.

«Готуючи програму до Дня Святого Миколая, ми хотіли зробити цей день справді святом усіх дітей, залучаючи до святкувань якомога більше діток різних соціальних категорій – як дітей із благополучних родин, так і діток, які потребують особливої уваги та турботи. Приємно відзначити, що цього року велика кількість організацій долучилися до благодійних соціальних ініціатив, ініційованих управлінням. Підприємці допомагали солодощами, листівками, одягом, засобами гігієни – тобто тими речами, яких найбільше потребують діти. Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації цього направду світлого свята, за радісні миті та усмішки, які вони дарують дітям», – каже Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Організаторами заходів до Дня Святого Миколая спільно з управлінням молоді, сім’ї та спорту виступають представники студентського самоврядування міста, молодіжні християнські спільноти Львова, а також супермаркети «Арсен», «Епіценр», «Сільпо» та інші представники бізнесу.

Фото: Львівський портал 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *