ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться відкрита лекція на тему торгівлі людьми

|

27 грудня  о 16:00 год у Центрі міської історії відбудеться відкрита лекція на тему «Україна і торгівля людьми» Ніколь Балдонадо (Індіана, США). Виступ представниці Офісу Генерального прокурора Індіани буде присвячений розгляду міжнародної проблеми торгівлі людьми, вразливості жертв і визначенню поняття «злочин». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Під час лекції розглядатимуть які культурні впливи можуть спонукати до торгівлі людьми, і що окрема особа чи групи осіб можуть зробити на місцях, аби долучитись до вирішення цієї проблеми.

За оцінками Міжнародної Організації Міґрації понад 110 тисяч українців стали жертвами торгівлі людьми від 1991 року, а Україна є одним з найбільших постачальників «живого товару» в Європі. Україна – це країна походження, транзиту і призначення для жертв торгівлі людьми, а внутрішня торгівля людьми є зростаючою проблемою.

Торгівля людьми – це друга найбільша у світі злочинна індустрія, що найшвидше росте і приносить прибуток близько 32 млрд доларів щорічно. Згідно з інформацією Штатного Департаменту США, приблизно 27 мільйонів чоловіків, жінок та дітей є жертвами торгівлі людьми по всьому світі. Торгівля людьми виникає, коли через застосування сили та залякування людей змушують працювати чи надавати послуги, і це включає як рабську працю, так і сексуальне рабство.

Місце проведення лекції: Центр міської історії, вул. Акад. Богомольця, 6.

Довідка

Ніколь Балдонадо – керівник проектів з запобігання торгівлі людьми в Офісі Генерального прокурора Індіани (США). Вона також займається підвищенням суспільної та професійної обізнаності та проведенням навчань на тему торгівлі людьми. Пані Балдонадо відповідає за написання освітніх матеріалів та розробку тренінгів та допоміжних інструментів, пов’язаних з цією темою. Вона має ступінь бакалавра соціальної роботи Університету Індіанаполіса, США, де вона отримала визнання за свою академічну роботу щодо усунення тиску на правосуддя та сприяння соціальній справедливості. Пані Балдонадо має досвід роботи із представниками груп ризику та бездомною молоддю, а також у міжнародних службах підтримки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *