ОСТАННІ НОВИНИ

У парламенті знову побилися регіонали з опозицією

|

Під час технічної перерви протистояння опозиції і представників Партії регіонів в залі засідань ледь не завершилася бійкою

Так, спроби опозиціонерів остаточно заблокувати президію не увінчалися успіхом: «регіонали» тримали щільну оборону і всіх нардепів від опозиції відправляли назад у зал.

У президію вдалося пробратися Олегу Тягнибоку. Ще кількох опозиціонерів фактично закинули в президію, одного з опозиціонерів дуже великої комплекції довелося навіть дружно підтримувати за ноги і спину, щоб він не впав назад на опозиціонерів, що оточили президію.

Разом з тим «регіонал» Ельбрус Тадеєв силовим захопленням ззаду утримує В´ячеслава Кириленка, який намагався пробратися до президії.

У цей час інші представники опозиції, які залишалися на місцях у залі, дружно скандували «Банду-геть! Банду – геть!».

Після екстрених переговорів лідерів фракцій тут же, біля президії, трибуна була розблокована, опозиція повільно розійшлася на свої місця.

Олександр Єфремов звернувся до членів президії: «Прошу членів президії зайняти свої місця».

У свою чергу лідер фракції ГО «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив: «Хочу звернути увагу, що перерва в роботі Ради була оголошена не на вимогу двох фракцій, а з технічних причин. У зв´язку з цим ми маємо право ще на одну вимогу оголосити перерву».

Коментарі

Фото Натаі Ільїної

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *