ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком схвалив узагальнені показники проекту бюджету на 2013 рік

|

Департамент фінансової політики проаналізував бюджетні запити розпорядників коштів та представив на розгляд виконкому основні показники міського бюджету на наступний рік. Відтак, відповідний проект бюджету прийнято сьогодні на виконкомі, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Проект бюджету збалансований по доходах і видатках в сумі загального фонду – 1 млрд 625 млн 924 тис грн. Проект бюджету бездефіцитний і практично рівний контрольним цифрам міністерства фінансів. Бюджет розвитку пропонується по доходах і видатках в сумі 350 млн грн. Інші спеціальні фонди міського бюджету – 79 млн 300 тис грн. Крім цього, враховано субвенцію з державного бюджету на будівництво, реконструкцію і ремонт доріг в сумі 36 млн грн», – зазначив Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Узагальнені показники будуть доопрацьовані в управліннях та департаментах, профільній депутатський комісії, після чого сформують остаточний проект бюджету на наступний рік.

«Цей бюджет складний. Мене особливо хвилює недофінансування житлово-комунального господарства. Пропонується на наступний рік сума – 96 млн грн., цього є недостатньо. Як мінімум, бракує ще 20 млн грн., на сьогоднішній день ми не маємо можливостей їх передбачити. Є частково вільні залишки, але ми їх побачимо в січні, можливо ми більш детально попрацюємо з дохідною частиною, можливо частково будемо шукати інші варіанти. По всіх інших статтях бюджет є збалансований», – повідомив міський голова Андрій Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *