ОСТАННІ НОВИНИ

Серед опозиціонерів може бути до 20% “тушок” - Кубів

|

В рядах опозиції може бути 20% тушок, сказав у коментарі Gazeta.ua народний депутат від Об`єднаної опозиції Степан Кубів.

“Сьогодні ми побачили спонтанну ситуацію. Коли двоє людей хотіли увійти до парламенту, в який не написали заяви про вступ до фракції. Наша реакція була спонтанною.  Коефіцієнт корисної дії в житті становить 80%. Так само і в опозиції. 20%, імовірно, можуть бути зрадниками. Такі висновки можна зробити, зважаючи на методи впливу в Партії влади на ломку людей”, – наголосив політик.

Кубів також розповів, що депутати-опозиціонери із Західної України сьогодні після засідання відсвяткують перший день у Раді.

“Я сьогодні побачив багато людей, колег із Західної України. Це і “ударівці”, і львівські “свободівці”. Привітався з Іриною Фаріон, Іриною Сех, Олегом Тягнибоком, Олексієм Кайдою із Тернопільщини, та Ярославом Гінкою. Ми домовилися, що після закінчення цього дня відсвяткуємо на гарній каві. Хто з вином, хто із шампанським, а хто, звичайно ж, з коньяком”, – розповів нардеп.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *