ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович сподівається, що Україна вже сьогодні матиме прем`єра

|

Президент України Віктор Янукович сподівається, що сьогодні Верховна Рада обере свою президію та прем’єр-міністра.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в інтерв’ю українським журналістам. «Я сподіваюсь, що сьогодні Верховна Рада зробить перший крок і обере президію, а також я сподіваюсь, що сьогодні буде обрано прем’єр-міністра», – сказав Президент.

Він висловив сподівання, що таке голосування буде першим кроком до конструктивної співпраці у парламенті. «Україна рухається вперед. Тому синхронно повинні підтягуватись і всі державні інституції, в тому числі і Верховна Рада», – сказав Президент. Він зауважив, що коли виборці голосували на виборах, вони давали накази своїм депутатам про те, що вони хочуть бачити від них особисто та від Верховної Ради в цілому.

Президент висловив сподівання на конструктивну співпрацю між гілками влади. А також він сподівається, що ця співпраця буде прагматичною та конструктивною і працюватиме на розвиток країни, створюватиме належні умови для життя людей.

«Я не вірю, що політики цього не бажають», – сказав Президент. Тому, на його думку, в парламенті не повинно бути ворогів, а мають бути лише опоненти, які змагатимуться за те, щоб зробити життя людей краще, а не гірше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *