ОСТАННІ НОВИНИ

Яворівський розповів про перших «тушок»

|

Народний депутат з фракції ВО “Батьківщина” Володимир Яворівський повідомив, що два новообраних депутати, які пройшли до Верховної Ради від ВО “Батьківщина”, Олександр і Андрій Табалови “фактично вже перейшли до Партії регіонів”. Їх привів новообраний керівник фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк. Про це Володимир Яворівський сказав в ефірі “5 каналу”, повідомляє УНН.
На запитання ведучого, чи всі депутати, які пройшли від “Батьківщини” в парламент написали заяви на вступ до фракції у новому парламенті, В.Яворівський відповів: “Ні, це не так. На превеликий жаль сьогодні з’ясувалося, що двоє народних депутатів, котрі ще не прийняли присягу, це батько та син Табалови… фактично вже перейшли у Партію регіонів, тобто, у більшість. І все”.
Хто ж з керівників партії, уточнив ведучий, привів Табалових, на що парламентарій сказав: “Привів Яценюк. Син був головою “Фронту Змін” у Кіровоградській області. Тобто, це не просто його підхопили на вулиці… Вони з батьком мають бізнес і він чималий. Я до речі, ще до цього, коли довідався, що їх обох висуває “Фронт Змін”, відразу сказав, що ми будемо мати перших дві “тушки”. На превеликий я не помилився – від “Фронту Змін””, – зазначив В.Яворівський.
Нагадаємо, Олександр Табалов пройшов у парламент як №49 у списку “Батьківщини”, а його син Андрій Табалов виграв округ №99 (Кіровоград).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *